Contact



連絡先: 永田 宏次 教授
東京大学 大学院農学生命科学研究科
応用生命化学専攻 食品生物構造学研究室
〒113-8657 東京都 文京区 弥生 1-1-1
東京大学 生命科学総合研究棟 105号室・116号室
Tel: 03-5841-1117(105号室)・ 03-5841-5166(116号室)
Fax: 03-5841-5168
E-mail: aknagata "at" mail.ecc.u-tokyo.ac.jp
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4704-0603
researchmap: https://researchmap.jp/read0052827/
Contact: Professor Koji Nagata, Ph.D.
Laboratory of Food Biotechnology and Structural Biology
Department of Applied Biological Chemistry
Graduate School of Agricultural and Life Sciences
The University of Tokyo
Room #105 or #116, Life Science Research Building
The University of Tokyo
1-1-1 Yayoi, Bunkyo-ku, Tokyo 113-8657, Japan
Tel: +81-3-5841-1117 (Room #105) ・ +81-3-5841-5166 (Room #116)
Fax: +81-3-5841-5168
E-mail: aknagata "at" mail.ecc.u-tokyo.ac.jp
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4704-0603
researchmap: https://researchmap.jp/read0052827/?lang=english