連絡先: 永田 宏次 教授 東京大学 大学院農学生命科学研究科 応用生命化学専攻 食品生物構造学研究室 〒113-8657 東京都 文京区 弥生 1-1-1 東京大学 生命科学総合研究棟 105号室・116号室 Tel: 03-5841-1117(105号室)・ 03-5841-5166(116号室) Fax: 03-5841-5168 E-mail: aknagata "at" mail.ecc.u-tokyo.ac.jp ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4704-0603 researchmap: https://researchmap.jp/read0052827/
Contact: Professor Koji Nagata, Ph.D. Laboratory of Food Biotechnology and Structural Biology Department of Applied Biological Chemistry Graduate School of Agricultural and Life Sciences The University of Tokyo Room #105 or #116, Life Science Research Building The University of Tokyo 1-1-1 Yayoi, Bunkyo-ku, Tokyo 113-8657, Japan Tel: +81-3-5841-1117 (Room #105) ・ +81-3-5841-5166 (Room #116) Fax: +81-3-5841-5168 E-mail: aknagata "at" mail.ecc.u-tokyo.ac.jp ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4704-0603 researchmap: https://researchmap.jp/read0052827/?lang=english